DENİZLİ / BOZKURT - Bozkurt Anadolu İmam Hatip Lisesi

Mrt

Okulumuz tarafından hazırlanan "12 MART İSTİKLAL MARŞININ KABULU VE MEHMET AKİF ERSOYU ANMA" programından kareler.

Mrt

Bozkurt Anadolu Lisesi Rehberlik Öğretmeni Neriman ADAMCI tarafından Okulumuz öğretmenlerine yönelik "Protokol Kuralları" (karşılama, tanışma, ağırlama, uğurlama adabı; kılık ve kıyafet adabı; toplantı, ziyaret ve görüşme adabı) ve "Resmi Yazışma Kuralları" konulu seminer verilmiştir. Katılımlarından dolayı öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Mrt

Okulumuz 12. sınıf öğrencilerine yönelik Seviye Tespit Sınavı (deneme) uygulanmış olup branş öğretmenlerimizce değerlendirme yapılarak elde edilen sonuç ve kazanımlar öğrencilerimiz ile paylaşılmıştır. Ayrıca gerekli bilgiler velilerimize de aktarılmıştır.

Mrt

Okulumuz İHL Meslek dersi öğretmenlerince yapılan planlama çerçevesinde haftanın ayet ve hadisi panolarda hafta boyunca gösterime sunulmuştur. Öğrencilermizin hadis ve ayetleri okuyup aralarında müzekere ettikleri gözlemlendi.  Ayrıca okul idaresince haftanın ayet ve hadislerini ezberleyen öğrencilere çeşitli hediyeler verildi.

Mrt

Sportif etkinlikler kapsamında; Gençlik ve Spor Bakanlığı ile iş birliği yapılarak öğrencilerimizin ilgi duyduğu alanlara yönelik çeşitli faaliyetler yapılmıştır. Her öğrencinin kendini en az bir spor dalında geliştirmesi için imkanlar oluşturulmuştur. Ayrıca öğrencilerimizin Spor müsabakalara katılmaları teşvik edilmiştir.

Mrt

Okulumuz öğrencilerine,Diyanet İşleri Başkanlığı´nın gözetim ve denetiminde gerçekleştirilen örnek vaaz ve hutbelerin gösterimi yapılmıştır. Öğrencilermize vaaz ve hutbe verilirken dikkat edilmesi gereken hususlar İHL Meslek Dersleri öğretmenlerince hatırlatılmıştır. Ayrıca hutbe gösterimin de  Ayasofya-i Kebir Cami-i Şerifindeki, kılınç ile okunan cuma hutbesi tercih edilerek öğrencilerin ilgisi çekmek istenmiştir.