DENİZLİ / BOZKURT - Bozkurt Anadolu İmam Hatip Lisesi

Eyl

İHL Meslek Dersleri Öğretmenlerimizin katkılarıyla hazırlanan "Mevld-i Nebi Programı" Kuran tilaveti ile başladı. Ardından İlçe Müftümüz Ayet USTA günün anlam ve önemini belirten konuşmasını gerçekleştirdi. Okul ilahi korosunun hazırlanmış olduğu ilahilerle devam eden programımız veda hutbesi ve ilçe vaizimiz Murat GÖÇER'in duası ile son buldu. Programı hazırlamada emeği geçen herkese teşekkür ederiz.

Eyl

İMAM HATİPTE İLK GÜNÜM ETKİNLİĞİ KAPSAMINDA ÖĞRENİLERİMİZE OKUL İÇİ ORYANTASYON EĞTİMİ VERİLMİŞTİR.

May

Okulumuz öğrenciyle birlikte Çanakkale Şehitliklerine günübirlik gezi düzenlendi. Gezi esnasında ismi denizin kilidi anlamına gelen KİLİTBAHİR Kalesi, tek başına top mermisini kaldıran Seyit Onbaşı Anıtı, Namazgah Tabyası, Şahindere Saygı Yeri Hastanesi, Çanakkale'nin sembol yerlerinden ABİDE, Mustafa Kemal Atatürk'ün komutasındaki 57. Piyade Alayı Şehitliği ve Atatürk'ün üzerine şarapnel parçasının gelip cebindeki saat tarafından korunduğu yer olan Conkbayırı, Anafartalar ve Arıburnu bölgeleri ziyaret edildi.

May

Hatay ilinin Arsuz ilçesinde bulunan kardeş okulumuz " KONACIK ANADOLU İMAM HATİP LİSESİ " için kermes etkinliği düzenlenmiştir.

Haz

Okul tanıtımlarımız İlçemizde bulunan Bozkurt Cumhuriyet İlkokulundaki 4. sınıf öğrencileriyle birlikte başladı. Öğrenciler okulumuza davet edilerek konferans salonunda tanıtım filmi izlettirildi. Ardından okulumuzla ilgili bilgilendirici sunum yapıldı. Sunum sonunda öğrencilerin soruları cevplandırıldı. Öğrencilerimize tanıtım için hazırlanmış olan broşürler dağıtıldı. Okulumuzu fiili olarak gezip tanıma fırsatı bulan öğrencilere kek ve meyve suyu ikram edildi.

Haz

Öğrencilerimizle birlikte doğa yürüyüşü ve bisiklet turu etkinliklerimizi gerçekleştirdik.

Haz

Okulumuz öğrencilerine "Tüketici Hakları" ile ilgili bilgilendirici seminer verilmiştir.

Haz

Öğretmen ve öğrencilerimiz bir araya gelerek futbol ve voleybol oynadılar.

May

Okulumuz öğrencileri ve velilerimizle İlçemizde bulunan "BOZKURT MERKEZ ÇARŞI CAMİİ" inde 11.05.2023 tarihinde sabah namazında buluştuk. Namaz bitiminde öğrencilerimiz "Esmaül Hüsna Tesbihatı" yaptılar. Namaz sonrasında Okulumuzda öğrenci ve velilerimizin katılımı ile kahvaltı yaptık. Emeği geçen herkese teşekkür ederim.

May

Okulumuzun koridorlarında günümüz şair-yazarlarımız ile ilgili pano çalışması yapılmıştır. Pano çalışmasında toplam sekiz tane şair-yazarın hayatı ve eserlerinin tanıtımı yapılmıştır.

Bu yazar-şairler şuanlardır:

1-SEZAİ KARAKOÇ

2- CAHİT ZARİFOĞLU

3-ERDEM BAYAZIT

4-NURİ PAKDİL

5-RASİM ÖZDENÖREN

6-NURULLAH GENÇ

7-BAHAETTİN KARAKOÇ

8-İSKENDER PALA

May

Polis Memuru Ramazan TUNA tarafından öğrencilerimize ve İlçemizdeki diğer öğrencilere "Trafik Seminer"i verilmiştir.

May

Okulumuzun voleybol oyun alanı öğrencilerimizin görüş ve düşünceleri alınarak boyanmıştır. Ayrıca bocce sahamızın üstü kapatılıp demileri ile futbol sahamızda yer alan kale direkleri boyanmıştır.

May

Öğrenclerimizin çevrelerini, yaşadığı toplumunun tarih ve  kültürel değerlerini tanıtması amacıyla İlimizde yer alan Pamukkale Travertenleri, Hierapolis Antik Kenti ve Karahayıt/Kırmızı Su gezi alanlarını gezi düzenlenmiştir.

May

Öğrencilerimizi başarısını olumlu yönde etkilemek, davranış sorunları olan öğrencilerimizin istendik davranışlarını geliştirmek, veli ile öğrencimizin arasındaki iletişimi artırmak ve okul - veli arasındaki iletişimi güçlendirerek öğrencimizin başarılı, ahlaklı bir vatandaş olmasını sağlamak amacıyla veli ziyaretleri yapıyoruz. Emeği geçen öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

May

Öğrenciler arasında yardımlaşma bilincini oluşturmak, diyergamlık ve yardım severlik  şuuru kazandırmak  amacıyla "SADAKA KUTUSU" etkinliği oluşturulmuştur.