DENİZLİ / BOZKURT - Bozkurt Anadolu İmam Hatip Lisesi

Mrt

8 Mart cuma günü okulumuz öğretmen ve öğrencileri Tutluca camisindeydi.

Mrt

Mesleki Uygulama kapsamında öğrencilerimiz İnceler merkez camiinde cuma namazında müezzinlik yaptılar. Okulumuzun tanıtımı açısından ve de öğrencilerimizin kendilerini geliştirmeleri adına güzel bir etkinlik olmuştur. Emeği geçen herkese teşekkür ederiz.

Şbt

Okulumuz öğrencileri satranç turnuvasına katıldı.

Şbt

Beraat Kandili vesilesiyle Okulumuzda program düzenledik. Programa Kuran-ı Keirm tilaveti ile başladık. Akabinde İlçe Vaizimiz Murat GÖÇER "Beraat Kandili" hakkında bilgilendirici sohbeti ile programımız devam etti. Şiir ve İlahi dinletisinin ardından "Salavat Okuma Yarışmasında " dereceye giren öğrencilere ödüllere verildi. Program biriminde okul bahçemizde "Lokma Tatlısı" dağıtıldı. Hayır severimize ve programda emeği geçen herkese teşekkür ederiz.

BOZKURT ANADOLU İMAM HATİP LİSESİ

2023-2024 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI 27.10.202023 TARİHLİ

OKUL AİLE BİRLİĞİ GENEL KURUL TOPLANTISI

Ekm

Okulumuz öğretmen ve öğrencileri tarafından hazırlanan "Şehit ve Gazilerimiz Anma" programı Kuran-ı Kerim tilavetiyle başladı. İlçe Vaizi Murat GÖÇER'in günün anlam ve önemini anlatan konuşması ve sinevizyon gösterisinin ardından şiir ve ilahilerle devam eden programımız dua ile sona erdi. Emeği geçen herkese teşekkür ederiz.

29 EKİM CUMHURİYET BAYRAMI ETKİNLİKLERİMİZ

Ekm

“13 Ekim Dünya Afet Risklerinin Azaltılması Günü” kapsamında Okulumuzda doğa, insan ve teknoloji kaynaklı tüm afetlere ilişkin gerekli görülen tatbikatlar yapıldı.

Ekm

DÜNYA UZAY HAFTASI SEBEBİYLE ÖĞRENCİLERİMİZ YAPMIŞ OLDUĞUNU ESERLERİ SERGİLEDİLER. EMEĞİ GEÇEN HERKESE TEŞEKKÜR EDERİZ.

Ekm

ÇOCUKLARIMIZIN YAPARAK YAŞAYARAK ÖĞRENMELERİ İÇİN SINIF OLARAK TURŞU ETKİNLİĞİ GERÇEKLEŞTİRDİK. HERKES BİR BİRBİRİNE YARDIM EDEREK"İMECE" USLÜNÜ ANLAMIŞ OLDULAR. EMEĞİ GEÇEN HERKESE TEŞEKKÜR EDERİZ.

Ekm

ÖĞRENCİLERİMİZİN ÇOCUK HAKLARINA DİKKAT ÇEKMEK AMACIYLA YAPMIŞ OLDUĞU ETKİNLİKTEN KARELER