DENİZLİ / BOZKURT - Bozkurt Anadolu İmam Hatip Lisesi

Bozkurt Anadolu İmam Hatip Lisesi

Fatih Mah. Atatürk Bulvarı 6/A Bozkurt DENİZLİ
Vizyon
Bozkurt Anadolu İmam Hatip Lisesi olarak dört senede ruhen ve bedenen sağlıklı bir ömür, ulaşılabilecek bir ideal, bilim ve teknolojinin farkında olan, değişime ve gelişime açık, öğrenmeyi temel ihtiyaç kabul eden, değerlerini yaşayan ve yaşatan, hoşgörü sahibi, farklılıkları zenginlik kabul eden, yüksek moral değere sahip, kendine güvenen, katılımcı, kendini sorgulayan, etkili ve nitelikli bireyler yetiştirmektir.
Misyon
Öğrencilerimizin zihninde insana, düşünmeye, özgürlüğe, saygıya, ahlaka ve kültürel mirasa dayanan bir din eğitimi ve öğretim anlayış eğitimini; bireysel yeteneklerini dikkate alarak öğrenmelerini, bilgili, becerili, özgüvenli olmalarını, çevresi ile iyi ve olumlu iletişim kuracak davranışları kazanmalarını, olaylara çok yönlü ve tarafsız bakabilmelerini, çağın gelişen ihtiyaçlarına cevap verebilecek beceriler kazanmalarını gelişen teknolojiyi izleyip kullanabilmelerini, liderlik özelliklerinin yanı sıra, işbirliği ve ekip çalışmalarına yatkın bireyler olmalarını, sağlamaktır. Kültürel mirası değerlendirebilen ve yaşanan hayatı yorumlayabilen ve problemlere çözüm üretebilen dindar ve ahlaklı bireyler yetiştirmektir.
Öğretim Şekli :Tekli
İngilizce,Arapça
Ulaşım
Bozkurt Kooperatif Minibüsleri Denizli Otogarından her 15 dk hareket etmekte ve okulumuzun önünden geçmektedir.
İl Merkezine 52 km